Siden & Sand
Ställ glaset ifrån dig - även om du är på picknick eller minglar i naturen.
Glashållaren Vingel ger vinglaset balans på ojämnt underlag.
Sätt ner vinglasets fot i Vingel och dra åt dragskon så kan du ställa glaset ifrån dig när du avnjuter din middag på en klippa vid havet eller på en filt i parken.

Kolla gärna vår Vingel film

 Vem är Vingel?
Vingel är uppfunnit av mamma & dotter, Anna Karin & Hanna Nilsson.
Glashålleran Vingel kom till liv under en av familjen Nilssons många picknick, där det ofta blev problem med glas som välte. En idé blev skapt och sydd på samma dag och har nu funnits i några år, till hjälp för alla som älskar att äta, dricka och umgås i naturen.

Vad är Vingel?
Vingel är en glashållare som ger dig möjlighet att slippa oron när du njuter ett glas lemonad till picknicken i parken, eller ett glas vin till solnedgången på stranden.
Vingel är designat så att i stort sett alla glas med fot går att använda. Man sätter ner glasets fot och drar åt dragskon och sen är det bara att ställa ifrån dig glaset utan att tänka på hur underlaget är. Exempel-bilder på hur du använder Vingel hittar du om du klickar dig in på någon av produkten.

(Vingel är designskyddat och finns endast att köpa här på vingelbutik.se och i några utvalda butiker. På så sätt försäkrar vi oss att vi alltid levererar ett bra produkt)

Har du frågor eller funderinger angående Vingel hjälper vi dig självklart gärna:
Kontakta oss på:
sidenochsand@gmail.com